Wat zullen de planeten met ons doen de komende dagen?

Standard

We moeten terug in verbinding gaan!

Deze week zullen we het meest succes hebben als we ons verbinden met het verleden. Door Mercurius retrograde dat in Tweelingen komt te staan op 17 juni, gaan we oppikken daar waar we onafgewerkte zaken hebben op het vlak van communicatie en onafgewerkte ideeën. Op 19 juni gaan we onder invloed van de zon op deze Mercurius (oppositie), gaan je plannen eindelijk vlotten en er komt schot in de zaak. En natuurlijk door de komst van de zon op 21 juni, kan je letterlijk je zegeningen tellen vanaf dan!

17 Juni: Mercurius komt in het teken van Tweeling

Mercurius als communicatie planeet en op dit moment retrograde, zal je in staat stellen om de informatie te verkrijgen die je nodig hebt, feiten zullen kunnen dubbel gecheckt worden, en zal je in staat zijn om gesprekken waarvoor je ervoor niet voldoende tijd had af te werken. Terwijl je nog een aantal details zult moeten uitwerken, zal je in staat zijn de nodige vooruitgang te boeken. Hou juist in je achterhoofd dat sommige dingen zullen veranderen tegen de volgende maand, dus blijf wel flexibel en zet je niet zo vast dat je ergens niet meer onderuit kunt. In het algemeen is dit een tijd waarin het toch belangrijk is op te passen als het aankomt op wat je gaat zeggen tegen anderen; eigenlijk is het zelfs zo dat als je nog zou twijfelen, het best is dat je niets zegt! Maak er je werk van afleiding zo klein mogelijk te houden zodat je jezelf kan focussen op je belangrijkste ideeën en contacten.

19 juni: de Zon staat conjunct Mercurius
Je ontvangt dan belangrijke nodige informatie stukken doordat deze planeten in Tweeling komen te staan. Met dat je alle stukken kunt samenbrengen nu, zal alles nu op zijn plaats vallen. Het is wel zo dat je geduldig moet blijven — nu is wel niet het moment om in actie te schieten!Blijf je plannen verder ontwikkelen en rijk uit naar de mensen die jou hiermee kunnen helpen, en maak je geen zorgen over het oplopen van welk vertraging dan ook! Van het moment dat Mercurius op 1 juli terug direct loopt, zal je eindelijk vooruit kunnen met datgeen dat je nu allemaal aan informatie aan het winnen bent!

21 juni: de Zon gaat Kreeft binnen
De zonnewende komt aan wanneer de zon aan zijn transitie begint dat door het gevoelige waterteken Kreeft gaat — op een tijdstip dat je gedachten op natuurlijke wijze zullen gericht worden op je familie en je thuis. Dit is niet alleen een fantastische tijd om contact op te nemen met je dierbaren en een samenkomst te organiseren, maar ook om al je thuisprojecten dat je hebt liggen opsparen voor een regenachtige dag te gaan afwerken! Maar het aller belangrijkste is nog, dat je ervan profiteert van deze transitie om je hart te openen naar een nieuw avontuur waarin je emotioneel leven en mededogen een belangrijke rol kunnen spelen. Most of all, take advantage of this transit by opening your heart to a new journey in which your emotional life and compassion can play leading roles. De zon zal in Kreeft in transitie blijven tot 22 juli.

Dit is een bericht van Vivian Owen op Astrology.com dat ik heb vertaald

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s